sâmbătă, mai 12

Din amintiri

Imi amintesc ziua in care mi-a spus ca a cunoscut o fata. Ma gandeam cand am ajuns in stadiul asta. Am incercat sa ma prefac interesata.
Sau poate nu ma prefaceam.
*Si unde ziceai ca ai intalnit-o? La concert. Mhm, Si? Povesteste-mi despre ea.

Spune-mi cat de minunata e, sunt doar ochi si urechi.
Cand sarisem de locul doi, cine mi-a furat medalia. Cine-i intrusa asta. Sa stea la rand.

Ca sa aflu.. c-o cunosc, si mi-e drag de ea. Si chiar e, sau macar pare minunata. Unde sa ma mai revolt, pe cine sa-mi arunc frustrarea. Asta e, poate nici macar nu era o coada la care sa stau, sau era, dar nu ma invitase nimeni.

joi, mai 10

Am curaj sa vorbesc cu mine despre asta.

Ei si, ai gresit. Cu totii facem greseli, chiar si eu. Poate nu tie, dar mi-am facut greselile. Ce-o sa fac acum? Sa te urasc toata viata mea nu pot, nu ca n-as vrea, dar nu-mi permite constitutia. Genetica mai bine zis pentru ca am o oarecare forma de uitare in ADN. Uitare, iertare.. rimeaza deci e in regula. Ma gandesc cateodata ce-ar fi fost daca nu era. Daca nu era atunci poate era mai tarziu sau poate a fost pentru ca era atunci. Poate nici macar n-ar fi trebuit sa evitam greseala asta mediatizata, era frumos sa trecem peste. Sa trec peste, pardon. Puteam sa fac asta? Chiar eu spuneam, daca bine-mi amintesc ca facem cu totii greseli, a ta fu una chiar de inteles daca stau sa ma gandesc la algoritmul pe care l-am pus eu insami in miscare.
Ei, nu-mi place cand gandesc. Mai bine ma opresc acum pana nu iert si fac o criza de demnitate cu urmatoarea ocazie. Pentru ca o sa fie o urmatoare ocazie atata timp cat ti-o ofer. Cu totii gresim, asa-i? De ce n-am face-o inca o data. Imediat dupa semnul intrebarii chiar.