sâmbătă, ianuarie 16

Idei preConcepute.

Vreau sa plece toata lumea acasa cu tot cu balele lor insirate pe tacamurile mele Suflate cu argint. Si Sa si le spele inainte fiecare ca eu pomana nu fac ca nu am pentru cine si chiar de'as avea as sti cui si ce sa dau. Nu mancare, sursa supravietuirii, contra kitchurilor voastre contrafacute de doisprezece lei si saizeci de bani. Cu sinceritate, nu am nici macar spate de tampeniile voastre ornamentale/ vestimentare/ mirositoare/ ambientale/ ruginite si imputite. D'apoi nevoie.
Direct proportional cu posibilitatile ca dorinta asta sa se indeplineasca pe bune Este intensitatea sentimentelor mele de satisfactie dupa momentul actiunii anterioare. Adica is la fel de sigura ca pleaca pe cat is ca ma bucur de asta, da' degeaba ma bucur eu ca nimic nu'i gratis si vorba (unica vorba a) Adelei Popescu: Maine.. Vine iar.
O sa ii gasesc si maine jegarindu'mi tocul usii si rama geamului cu atingeri suave de unghii crescute in cioturi, Zambindu'mi larg cu ganduri nimfomane si priviri laturalnice, caci casa mea e un bordel d'afaceristi gri. Mai rau de ei ca nu se mai obisnuiesc cu imaginea sictirului gros care deschide usa larg, ii invita in sufragerie si cu acelasi etern sictir plus o privire milostiva ii anunta ca ..de'.. recesiunea'i dureroasa si implica.. -virgula- ..de la stanga la dreapta.. -virgula- ..sex neprotejat, copii cu malformatii, datorii sondate cu inchisoare, viol, viol pe la spate, restu tipurilor de viol si sinucidere. Sau mai ieftin: SIDA cu norocu' demnitatii incluse.


12.07.2009

joi, ianuarie 14

Presupun ca ajungi la o varsta cand ti se coaguleaza viata din sange, se sfrijesc dorintele si vai de cel ce iti iese in cale atunci. Vai de crucea lui de care subit mai sta unul agatat.
Vai de tine care fara sa vrei iti imparti zambetul inimii cu un nou venit, neservit dar infometat. Vai de ce mai ramane din Dorintele tale din care se hraneste altul inainte sa apuci tu furculita. Si vai de bietul slab, olog de viata, secat de constiinta care infasoara zilnic inca un lant in jurul vostru. Cum crezi tu ca ai sa iesi vreodata de aici cand el se drogheaza necontenit cu benzina ta letala, cu ce sa inaintezi? Pentru ce sa mai inaintezi cand unicul scop al lui e sa nu pleci niciodata.
Sa nu te limitezi niciodata cand vorbesti despre un om insetat si unidirectionat.